9 dagen - ca. 365 km - individueel - Hann. Münden-Bremen

Dag 1
Aankomst in Hann. Münden. Hier komen de rivieren Fulda, Werra en Weser samen. De binnenstad van Hann. Münden is volledig van water omgeven.

Dag 2 | Hann. Münden – Bodenfelde / Bad Karlshafen (ca. 38 - 45 km)
Een eerste etappe langs de Weser. U fietst langs Hemeln, Glashütte en Bursfelde naar Wahmbeck. Met de veer zet u over en komt al snel in de hugenotenstad Bad Karlshafen. Hier bevindt zich ook een hugenotenmuseum en een kleine haven.
Overnachting in Bodenfelde of Bad Karlshafen. Afhankelijk van de geboekte categorie.

Dag 3 | Bodenfelde / Bad Karlshafen – Holzminden / Polle (ca. 43/36 - 55/48  km)
Via Würgassen en Beverungen richting Holzminden. In Fürstenberg heeft u de mogelijkheid een porceleinmanufactuur te bezoeken. In Höxter vindt u middel-eeuwse steegjes en prachtvolle vakwerk-huizen. Vergeet u niet het kasteel in Corvey te bezoeken. Overnachting in Holzminden of Polle. Afhankelijk van de geboekte categorie.

Dag 4 | Holzminden / Polle  – Hameln (ca. 55 - 43 km)
Door Bodenwerder, de stad van de leugenbaron Münchhausen fietst u vandaag naar de wereldberoemde stad Hameln. De weg van de rattenvanger van Hameln kunt u zelf nog eens lopen! Dagelijks om 15.00 uur kunt u aan een stadswandeling in Hameln deelnemen.

Dag 5 | Hameln – Porta Westfalica / Minden (ca. 57 - 61 km)
Via de romantische stad Rinteln met de vele vakwerkhuizen fietst u naar Vlotho en Bad Oeynhausen. U fietst verder naar de "Poort van Westfalen" de stad Porta Westfalica en de 1.200 jaar oude domstad Minden. Overnachting in Porta Westfalica of Minden. Afhankelijk van de geboekte categorie.

Dag 6 | Porta Westfalica / Minden – Nienburg (ca. 62 - 58 km)
Via Petershagen en Schlüsselburg fietst u door een groot natuurgebied. Met een unieke flora en fauna. Bezoekt u de binnenstad van Nienburg. De oude vesting en de omgeving zijn zeer bezienswaardig.

Dag 7 | Nienburg – Verden (ca. 50 km)
Door de gravenstad Hoya en het idyllisch gelegen Dörverden fietst u naar dé paardenstad Verden aan het riviertje de Aller. Gaat u ook naar het "Deutsche Pferdemuseum". 

Dag 8 | Verden  – Bremen (ca. 44 km)
Een stuk langs het sluisenkanaal en dan naar Achim. Verder door de Weser-marsch naar het centrum van Bremen. Geniet u van de havenpromenade. Een tip voor visliefhebbers is het Schnoorviertel. U heeft uw eindbestemming bereikt!

Dag 9
Vertrek uit Bremen op eigen gelegenheid of transfer naar Hannoversch Münden.